Loading

Mere end 10 års erfaring

Leasingpartner A/S har I mere end 10 år hjulpet danske kunder med at finde deres drømmebil og importere den til markedets bedste priser – med tryghed, sikker dokumenthåndtering og hurtig ekspedition som en del af forløbet.

Vi er en velkonsolideret virksomhed med frie rådgivere, som vejleder uvildigt i f.eks. nyt kontra brugt eller leasing-, leje- og finansieringsmuligheder.

Vi er både registreret selvanmelder og nummerpladeoperatør hos SKAT, hvorfor vi selv beregner og fastsætter registreringsafgift på importerede biler. Det kan du oversætte til hurtig og effektiv betjening modsat den mere brogede og tidskrævende proces hos netop SKAT.

Som kunde hos Leasingpartner A/S har du altid adgang til en bilpark med mindst 60 biler på lager samt 10 med plader til hurtig leje.

Vi holder aldrig ferielukket og står til rådighed 24/7 – når du skal bruge en ny bil, som vi naturligvis kan levere i hele Danmark.

Vores services, dine fordele

Leasingpartner A/S tilbyder en bred vifte af services, der sikrer dig en tryg proces, som matcher dine ønsker og behov til leasing og import. Derfor tilbyder vi:

Stort branchekendskab

Med mere end 10 års erfaring og tæt samarbejde med SKAT, bilforhandlere i hele EU, tæt kontakt med finansieringsselskaber samt dygtige seniorrådgivere som en del af teamet, er du garanteret tryghed og professionel behandling i dit import- eller leasingforløb.

Vores personale rummer gejst og gnist, og finder dig den helt rette løsning, uanset om du er kommune, selskab eller privat.

Fleksible løsninger

Jo flere muligheder du har til rådighed, jo større er chancen for at finde din absolutte drømmebil. Leasingpartner A/S er en del af et stort indkøbsnetværk i EU, hvor du foruden den rette bil til den rette pris får indsigt i hele bilens historik. Vi henter gerne din bil og efterser den på stedet, ligesom vi syner og klargør den fra eget værksted i Danmark.

Leasingpartner A/S tilbyder både import, leasing og deleleasing, hvor du undgår beskatning af fri bil.

Du vil opleve, at vi er meget agile og står til rådighed 24/7 om nødvendigt. Det er din garanti for en nem, tryg og fleksibel proces.

Den rigtige pris

Den rigtige pris er individuel, men overpris er en unødvendighed for alle. Takket være vores erfaring inden for indkøb, sikrer vi markedets billigste beskatningspriser.

Vi tilbyder et totalkoncept, hvor der er taget hånd om alt, så du blot modtager én samlet faktura. Den kan du tilmed få finansieret i kraft af vores solide samarbejde med landets største finansieringsselskaber som Santander Bank, AL finans, Jyske finans, Nykredit leasing, Fleggaard, FCA Capital og flere. Har du et foretrukket selskab, støtter vi dig naturligvis i processen med dem.

Få meget mere at vide om import, leasing, rådgivning og finansiering ved at indsende din forespørgsel herunder eller kontakte os på tlf. +45 70 500 300.

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS HER