Loading

Det har aldrig været nemmere.

Vidste du, at vores status som storkunde hos SKAT sikrer dig let import af dit køretøj? Leasingpartner A/S er godkendt som ”selvanmelder”, hvilket betyder professionel, effektiv og sikker proces ved import.

Som registreret selvanmelder og nummerpladeoperatør hos SKAT beregner og fastsætter vi selv registreringsafgift på importerede biler. Vi betjener dig omgående, så du ikke skal bag i køen og vente på en længere sagsbehandling.

Du kan importere din drømmebil fra hele EU og spare mange penge med en smart leasingaftale. Vi tilbyder at finansiere dit bilkøb enten via en flexleasingaftale, traditionel leasingaftale eller via en købekontrakt.

Leder du stadig efter drømmebilen, er Leasingpartner A/S er dagligt i kontakt med bilauktionshuse i Europa og har desuden faste samarbejdspartnere på det tyske, italienske og belgiske bilmarked. Her hjælper vi dig med at finde en bil, der lever op til alle dine ønsker.

Har du allerede fundet ønskebilen, hjælper vi dig med at forhandle der rette pris på plads og sørger for hjemtagelse, syn og toldsyn samt afgiftsvurdering og registrering af bilen på danske plader. Denne proces klarer vi på blot 48 timer, da vi har egen autotransporter og er autoriseret AutoMester.

Kort fortalt får du, qua vores 10 års erfaring med import af biler fra EU og beregning af registreringsafgift, en sikker proces og lynhurtig adgang til din nye drømmebil – også hvis du har behov for en af Danmarks bedste finansieringsløsninger.

Kontakt os for at høre mere om finansieringsmuligheder, rådgivning og muligheden for at springe køen over hos SKAT.

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS HER