Slide background

PRAKTISK & KVALITETSBEVIDST

SPECIAL OPBYGNING

Vores erfaring for at special opbygge køl- og frysebiler, gør

at du altid vil få den bedste løsning til lige dine behov.

Vi special bygger også lad og kranvogne. Så hvis du har en

opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Slide background

HURTIG & PRAKTISK

VUDERING AF BILER

Vi vurdere gerne din personbil, varevogn eller hele din

bilpark. Vi praler også med vores hurtige ekspeditionstid

på kun maks 3 dage. Efter vurderingen kan vi anvise

købere og desuden har vi kontant afregning.

Slide background

FLEXLEASING, FINANSIEL & OPERATIONEL LEASING

LEASING KONSULENT

Vores 14 års erfaring inden for bilbranchen sikre dig den bedste

leasing løsning af alt fra personbiler til lad- og kranvogne.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende

tilbud på udarbejdelse lige efter dine ønsker og behov.

Slide background

FLEXLEASING - PRIVAT & ERHVERV - SPAR 19% MOMS

VI HENTER DIN BIL I TYSKLAND

Du er kun et klik fra din drømmebil. Las os finde bilen der

passer til dig på auktion - i ind eller udland. Du kan endvidere

spare 19% moms ved at hente din bil i Tyskland. Dette

giver et lavt beskatnings grundlag.

Værd at vide


Få tryghed ved at købe og importere bil fra Tyskland
Vil du være tryg ved købet af din næste brugte bil fra Tyskland, så lad Let Import stå for det. Import af bil kan være risikabelt, da man som køber ikke ved, om bilen er tidligere skadet, manipuleret med eller fejlbehæftet - Det kontrollerer vi før vi importerer din bil.

Ved en personlig gennemgang og professionel vurdering af bilen i Tyskland, kan vi få klarlagt, hvorvidt den brugte bil er et godt køb eller ej. Kontakt os allerede nu på telefon 70 500 300 – og start allerede i dag med at få din drøm om en importeret bil fra Tyskland opfyldt.

Let import kan også stå for registreringsafgiften af din bil, hvis du selv vil købe og importere den fra Tyskland, eller vi kan agere som mægler mellem dig og sælger. Læs mere om ”du importerer” og ’Vi mægler – du importerer’ her på hjemmesiden.

Let Import hjælper dig til at gøre importen af dit nye køretøj gennemskuelig og trygt. Vi giver dig ro i sindet med en bindende forhåndsvurdering af bilafgiften, så du ved, hvad bilen ender med at koste, inden du køber den. Hvis du ønsker det, tager vi os af kontakten til sælger og indhenter data på bilen, indleder prisforhandlingen og reserverer bilen til dig. Vi kan også udstyre dig med tyske prøveplader, som du må køre med i det meste af Europa og også i Danmark.

Let Import har et godt samarbejde med SKAT, og er konstant i dialog med SKAT om udviklingen i branchen, da vi ønsker at sikre vores selskab og ikke mindst vores kunder mod ændrede regler.

Garanti på den brugte bil
Let import tilbyder en prisbillig basisgaranti på motor og gearkasse eller en omfattende komfortgaranti, der dækker langt ud over sædvanlige garantier. Garantierne gælder fra 6 – 36 mdr. Selvom du har handlet privat, eller du har handlet hos en forhandler, der ikke vil give garanti, kan du hos os få den tryghed, du har brug for. Vi kræver dog, at bilen gennemgået med en brugtvognstest på en synshal, der skal godkende bilens tekniske stand, inden vi udsteder garantien. 

Registreringsattester
Der findes tre typer registreringsattester, og Let Import skal bruge enten kontroltal, checkciffer eller kodedel 1 og 2 for at gennemføre din nedvejning.