Slide background

PRAKTISK & KVALITETSBEVIDST

SPECIAL OPBYGNING

Vores erfaring for at special opbygge køl- og frysebiler, gør

at du altid vil få den bedste løsning til lige dine behov.

Vi special bygger også lad og kranvogne. Så hvis du har en

opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Slide background

HURTIG & PRAKTISK

VUDERING AF BILER

Vi vurdere gerne din personbil, varevogn eller hele din

bilpark. Vi praler også med vores hurtige ekspeditionstid

på kun maks 3 dage. Efter vurderingen kan vi anvise

købere og desuden har vi kontant afregning.

Slide background

FLEXLEASING, FINANSIEL & OPERATIONEL LEASING

LEASING KONSULENT

Vores 14 års erfaring inden for bilbranchen sikre dig den bedste

leasing løsning af alt fra personbiler til lad- og kranvogne.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende

tilbud på udarbejdelse lige efter dine ønsker og behov.

Slide background

FLEXLEASING - PRIVAT & ERHVERV - SPAR 19% MOMS

VI HENTER DIN BIL I TYSKLAND

Du er kun et klik fra din drømmebil. Las os finde bilen der

passer til dig på auktion - i ind eller udland. Du kan endvidere

spare 19% moms ved at hente din bil i Tyskland. Dette

giver et lavt beskatnings grundlag.

Import af køretøj

Let Import er en del af Leasingpartner som er storkunde hos SKAT og godkendt som ”selvanmelder”. Det betyder at vi kan tilbyde dig en professionel, sikker, effektiv og hurtig proces ved import af et køretøj.


Som registreret selvanmelder og nummerpladeoperatør hos SKAT beregner og fastsætter vi selv registreringsafgift på importerede biler. Vi betjener dig omgående, så du ikke skal bag i køen og vente på en langsommelig behandling hos SKAT.

Drømmer du om en luksusbil som er spækket med en masse lækkert udstyr, så kan import fra EU måske være en god løsning for dig. På den rigtige luksusbil kan der være mange penge at spare… Vi tilbyder samtidig at finansiere dit bilkøb enten via en flexleasingaftale, traditionel leasingaftale eller via en købekontrakt.

Leasingpartner A/S er dagligt i kontant med alle de større og mindre europæiske auktionshuse, ligeledes har vi samarbejdsaftaler med en række tyske, belgiske og italienske bilhuse. Så har du ikke allerede selv fundet din drømmebil kan vi hjælpe med at finde den.

Har du fundet bilen er vi din partner i at forhandle den rigtige pris på bilen og sørger for hjemtagelse, syn og toldsyn samt afgiftsvurdering og registrering af bilen på danske plader. Da vi har egen autotransporter og er autoriseret AutoMester, kan vi fra din kontakt til os, have bilen på danske plader inden for 48 timer... så hvis du er klar er vi det også.

Hos Let Import har vi mere end 10 års erfaring med import af biler fra EU og beregning af registreringsafgift. Dermed undgår du alle usikkerhedsmomenterne, der er omkring hjemtagelse af brugt bil på egen hånd, når du gør det gennmem os. Vi giver råd og vejledning om købet, importen, syn og indregistrering og beregning af registreringsafgiften – det hele som en samlet pakke, eller efter ønske.

Let Import er en del af Leasing Partner A/S, og vi kan dermed tilbyde en af Danmarks bedste finansieringsløsninger – kontakt os gerne for at høre mere om netop dine muligheder.


Har du allerede fundet bilen og fået den synet, så spring køen over hos SKAT, og lad os hjælpe dig med afgiften og nr. plader.  Kontakt os allerede i dag og lad os rådgive dig om den bedste løsning.

Vi gør det let!